Lista rendezése gyártónként Szamos kölyök

A Szamos Kft. az ország keleti csücskében, Csengerben található. 1990-ben alakult és folyamatosan fejlődik. A gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek.

A Szamos Kft. 2007-ben kezdte el saját tervezésű és fejlesztésű magyar márka bevezetését és értékesítését „Szamos Kölyök” néven. Széles választékot biztosít 17-40-es méretig. Elsősorban a természetes anyagok használatával, és a magas minőségi követelmények teljesítésével igyekszik a gyermekek számára egészséges lábbelit biztosítani. A gyerekcipők a legjobb anyagokból, valódi bőrből, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően és magas színvonalú technológiával készülnek.


2008-ban a klasszikus formatalpas cipő mellett egy olyan lábbeli gyártását is elindítottuk, amely jobban hozzájárul az egészséges gyermekláb fejlődéséhez, illetve a gyermekláb egészségének megőrzéséhez. Ez az ún. supinált, vagy kifelé döntött (természetes labilitást okozva tornáztatja a talpizmokat) eljárással készült cipő. Jelenleg a Szamos Kft. gyermekcipő gyártásának jelentős részét képezik a supinált kialakítású termékek.


Széles termékpalettával rendelkeznek: papucs, szandál, szandálcipő, felvezetőpántos cipő, balerina, félcipő, Tex-es vízálló bakancs, bőrbéléses bakancs, csizma. A fiú és lány formatalpas cipőket 19-es mérettől egészen a 40-es méretig, míg a supinált cipőket 19-es mérettől 35-ös méretig gyártják. A színvilág, díszítettség, kiegészítők tekintetében igazodnak a különböző korosztályok igényeihez. Számos modellt orrvédővel látnak el, mely ellenállóbbá teszi a lábbelit a külső hatásokkal szemben.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 15 / 202
Mutat 1 - 15 / 202

Kategóriák

Gyártók