Gyermek cipő Márkák 

Alkategóriák

 • Richter - Siesta
 • Szamos kölyök

  Szamos Kölyök gyerek cipők 17-es mérettől egészen 40-esig!

  Nem csak gyermekeknek :)

 • Lepi

  Új, nemrégiben bevezetett gyermekcipő márkánk! :)

  Kizárólag természetes bőrből készülnek, Olaszországban. Gondosan megtervezett, divatos cipőiket kézzel készítik, melynek előkészületeit a szülőkkel való kommunikálás és visszajelzések előznek meg. Folyamatosan megújuló technológiával dolgoznak, hogy a gyermeki lábak egészségének és kényelmének megőrzését elősegítsék. 

  A cipőkben lévő talpbetét kivehető, ami segíti a megfelelő méretet megtalálni a gyermek számára, valamint a gyermek saját talpbetétjét is a helyére rakhatja! Ezen felül a Lepi talpbetét magas komfortérzetet biztosít :)

 • Primigi

  A PRIMIGI cipők már 40 éve a legkedveltebbek az olasz anyukák körében. Egyedülálló minőség, stílus, a részletekre való odafigyelés, ez a Primigi.

  A minden egyes cipő előállítása során használt exkluzív technológiának,a PRIMIGI RENDSZERÉNEK köszönhetően, a Primigi cipők a gyermekek maximális kényelmét biztosítják. 
Az Ön gyermekének baba cipőket, puha bőr cipőket, vízálló és lélegző GORE-TEX® technológiával készült csizmákat és bakancsokat, sportos és a divatos edzőcipőket kínálnak.

  A PRIMIGI gyermekcipőmárka 1976-ban alakult, magát a piacon első lépés cipők gyártójaként meghatározva.

  A PRIMIGI cipőkön látszik az innováció, a felhasznált minőségi anyagoknak és a korszerű gyártási technológiának köszönhetően.
  A gondosan megtervezett és kényelmesre kialakított formák a kis lábakat egészségesen tartják a növekedésük folyamán. Alig néhány éven belül a PRIMIGI piacvezető lett Olaszországban, folyamatosan megerősítve saját pozícióját és elkezdve az értékesítést a fő exportpiacokon.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 451
Mutat 1 - 15 / 451

Gyermek cipő Márkák

Gyártók