Női cipő márkák 

Alkategóriák

 • Rieker

  A márka alapítása és fejlődése

  A Rieker vállalatot 1874-ben alapította Heinrich Rieker és üzlettársa Tuttlingen városkában. Kezdetben a gyár 600 embert foglalkoztatott. A cég azóta folyamatosan működik és fejlődik. A cég vezetése jelenleg is a Rieker család kezében van. Az eltelt időben a Rieker márka Németország legjelentősebb cipőgyártó cégei közé tartozott. Az éves cipőtermelés megközelíti a 25 millió párat. A gyártott cipők 5 kontinens 50 országában kerülnek eladásra, bár a meghatározó piacot továbbra is Európa jelenti.

  A Rieker komfort

  A cég sikerességének kulcsa maga a termék! A Rieker kollekciói olyan hétköznapi viseletre alkalmas modellekből állnak, amelyek minden korosztály számára igen keresettek. Ami igazán különleges bennük, az a kényelem. A folyamatos fejlesztések eredményeként a cég által gyártott cipők mindegyike rendelkezik az úgynevezett „ANTISTRESS” tulajdonságokkal. Ezek kialakításánál abból indultak ki, hogy mivel az idegvégződésekkel teli lábfej testünk egyik legérzékenyebb része, a jó közérzethez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő komfortú cipő biztosítása. Az egyik ANTISTRESS tulajdonság az évszázados tapasztalat során kialakult optimális kaptafaforma. A Rieker cipőben az általában megszokottnál mintegy 30 százalékkal több hely van, ezért nem szorít és a járásnál elegendő kényelmet biztosít a lábnak. A modellek formavilágának kialakításakor elsődlegesek az ergonómiai szempontok. A felsőrész anyagainak kiválasztása és kombinációja is a tökéletes kényelem biztosítását szolgálja. A másik ANTISTRESS elem a speciális poliuretán anyagú talp, mely szokatlanul nagy hajlékonyságot és rugalmasságot ad a cipőnek. A talp anyaga önmagában, a mostanában divatos gél sarokbetétek alkalmazása nélkül is megfelelően védi a gerincet a megterheléstől. Mindezt úgy képes teljesíteni, hogy közben a Rieker cipők pillekönnyűek. Páronként csupán 20-25 dekagrammot nyomnak. Érdekesség, hogy az általános szokással ellentétben a bőrök és a fém díszek, kiegészítők kivételével a Rieker a gyártáshoz szükséges anyagokat és alkatrészeket (a talpat, sőt még a vízhatlan Rieker-Tex membránt is) maga állítja elő és tulajdonságaik javítása érdekében folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységet folytat. A termék igazi előnyei kívülről nem szembetűnők, de viseléskor mindenképpen érezhetők. A cipők már az első lépéstől kezdve kényelmesek és jó tulajdonságaikat használatuk során végig megtartják.

 • Tamaris
 • Igi&Co

  Az Igi&Co az egyik legnagyobb olasz cipőgyártó cégcsoport tagja. Az IMAC nők, férfiak és gyermekek számára is készít kiváló minőségű lábbeliket már több, mint 40 éve világszerte.

  Az Igi&Co márkát 2002-ben alapították, annak érdekében, hogy egy igazi olasz stílusú és magas minőségű, komfortos lábbelivel élénkítsék és terjesszék piacukat. A speciálisan megválogatott bőrnek köszönhetően könnyedebb, puhább és rugalmasabbnak érezhetjük termékeiket.

  Mindennapi viseletre tökéletesek, hiszen egész napos komfortérzetet nyújtanak.

  Az Igi&Co egy olyan univerzális terméket alkotott, ami egyszerre dinamikus és modern is!

 • S.Oliver női
 • Caprice

  Az 1990-ben történt alapítás óta, a CAPRICE innovációinak köszönhetően a női kényelmi lábbelik gyártásának élén jár. Ez jól tükrözi szlogenjüket is: "Walking on Air".

  A Wortmann csoport egyik kiemelkedő tagja, céljuk gyártási technológiájuk folyamatos fejlesztése. A márka ötvözi az aktuális divatirányzatot a páratlan kényelemmel. A "divat és wellness" mostantól együtt jár a cipőikkel. A lábbelik kizárólag magas minőségű bőrből készülnek. Ezen tulajdonságok végett Európa szerte az egyik legkedveltebb női cipőmárka.

 • Marco Tozzi

  A Marco Tozzi cipőket nemcsak azért szeretjük, mert divatosak és kényelmesek, hanem az áruk is nagyon kedvező!

  A Marco Tozzi a Wortmann csoport tagja. Kollekciójukat a divat és a kényelem határozza meg. Új technológiájuknak, a Feel Me talpbélésnek köszönhetően magasabb komfortérzetet biztosít a viselőjének. Ez a puha betét leginkább a memóriahabra emlékeztet. A Feel Me talpbetét a szandáloktól kezdve, a magas sarkú cipőkön át egészen a csizmákig megtalálható. Némelyik magas sarkú cipőnél az ANTIShokk technológiát is alkalmazzák, amely a cipők sarok részében található. Ez a már világszerte ismert technológia köztudottan gerinckímélő hatású.

 • Cumbia

  A Spanyolországból származó Cumbia nyári lábbelik kizárólag nőknek készülnek, alapanyaguk természetes bőr. Amellett, hogy színesek és divatosak, nagyon kényelmesek is. Letisztult, egyszerűbb modelljeihez nagyon könnyű öltözködni, ,mert bármilyen ruhadarabhoz illik. Mintás szandáljai pedig önmagukban is csodásak, akár egy egyszerűbb szettet is feldobnak.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 211
Mutat 1 - 15 / 211

Női cipő márkák

Gyártók