Női cipő márkák 

Új őszi-téli kollekciónk téged is elvarázsol

Válogass sportosan elegáns, trendi magas talpú cipőink közül a hűvös őszi időkre. Vagy akár már megtekinthetek a legújabb csizmákat is!

Add le rendelésed délelőtt 11 óráig és másnapra kiszállítjuk!

Vitálos Cipő Facebook oldala

Új őszi-téli kollekciónk téged is elvarázsol

Válogass sportosan elegáns, trendi magas talpú cipőink közül a hűvös őszi időkre. Vagy akár már megtekinthetek a legújabb csizmákat is!

Add le rendelésed délelőtt 11 óráig és másnapra kiszállítjuk!

Vitálos Cipő Facebook oldala

Bővebben

Alkategóriák

 • Rieker

  A márka alapítása és fejlődése

  A Rieker vállalatot 1874-ben alapította Heinrich Rieker és üzlettársa Tuttlingen városkában. Kezdetben a gyár 600 embert foglalkoztatott. A cég azóta folyamatosan működik és fejlődik. A cég vezetése jelenleg is a Rieker család kezében van. Az eltelt időben a Rieker márka Németország legjelentősebb cipőgyártó cégei közé tartozott. Az éves cipőtermelés megközelíti a 25 millió párat. A gyártott cipők 5 kontinens 50 országában kerülnek eladásra, bár a meghatározó piacot továbbra is Európa jelenti.

  A Rieker komfort

  A cég sikerességének kulcsa maga a termék! A Rieker kollekciói olyan hétköznapi viseletre alkalmas modellekből állnak, amelyek minden korosztály számára igen keresettek. Ami igazán különleges bennük, az a kényelem. A folyamatos fejlesztések eredményeként a cég által gyártott cipők mindegyike rendelkezik az úgynevezett „ANTISTRESS” tulajdonságokkal. Ezek kialakításánál abból indultak ki, hogy mivel az idegvégződésekkel teli lábfej testünk egyik legérzékenyebb része, a jó közérzethez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő komfortú cipő biztosítása. Az egyik ANTISTRESS tulajdonság az évszázados tapasztalat során kialakult optimális kaptafaforma. A Rieker cipőben az általában megszokottnál mintegy 30 százalékkal több hely van, ezért nem szorít és a járásnál elegendő kényelmet biztosít a lábnak. A modellek formavilágának kialakításakor elsődlegesek az ergonómiai szempontok. A felsőrész anyagainak kiválasztása és kombinációja is a tökéletes kényelem biztosítását szolgálja. A másik ANTISTRESS elem a speciális poliuretán anyagú talp, mely szokatlanul nagy hajlékonyságot és rugalmasságot ad a cipőnek. A talp anyaga önmagában, a mostanában divatos gél sarokbetétek alkalmazása nélkül is megfelelően védi a gerincet a megterheléstől. Mindezt úgy képes teljesíteni, hogy közben a Rieker cipők pillekönnyűek. Páronként csupán 20-25 dekagrammot nyomnak. Érdekesség, hogy az általános szokással ellentétben a bőrök és a fém díszek, kiegészítők kivételével a Rieker a gyártáshoz szükséges anyagokat és alkatrészeket (a talpat, sőt még a vízhatlan Rieker-Tex membránt is) maga állítja elő és tulajdonságaik javítása érdekében folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységet folytat. A termék igazi előnyei kívülről nem szembetűnők, de viseléskor mindenképpen érezhetők. A cipők már az első lépéstől kezdve kényelmesek és jó tulajdonságaikat használatuk során végig megtartják.

 • Tamaris
 • S.Oliver női
 • Caprice

  Az 1990-ben történt alapítás óta, a CAPRICE innovációinak köszönhetően a női kényelmi lábbelik gyártásának élén jár. Ez jól tükrözi szlogenjüket is: "Walking on Air".

  A Wortmann csoport egyik kiemelkedő tagja, céljuk gyártási technológiájuk folyamatos fejlesztése. A márka ötvözi az aktuális divatirányzatot a páratlan kényelemmel. A "divat és wellness" mostantól együtt jár a cipőikkel. A lábbelik kizárólag magas minőségű bőrből készülnek. Ezen tulajdonságok végett Európa szerte az egyik legkedveltebb női cipőmárka.

 • Flex&Go

  A Flex&Go Portugália egyik legismertebb cipőmárkája. 1998-ban történő megalakulásuk óta sikerült olyan női lábbelit létrehozniuk, aminek kiemelkedő funkciója a kényelem és a minőség! Speciális szakembergárdájuknak és az innovatív technikájuknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek, fejlesztenek.

 • Marco Tozzi

  A Marco Tozzi cipőket nemcsak azért szeretjük, mert divatosak és kényelmesek, hanem az áruk is nagyon kedvező!

  A Marco Tozzi a Wortmann csoport tagja. Kollekciójukat a divat és a kényelem határozza meg. Új technológiájuknak, a Feel Me talpbélésnek köszönhetően magasabb komfortérzetet biztosít a viselőjének. Ez a puha betét leginkább a memóriahabra emlékeztet. A Feel Me talpbetét a szandáloktól kezdve, a magas sarkú cipőkön át egészen a csizmákig megtalálható. Némelyik magas sarkú cipőnél az ANTIShokk technológiát is alkalmazzák, amely a cipők sarok részében található. Ez a már világszerte ismert technológia köztudottan gerinckímélő hatású.

 • Estrella

  Az S&E Bőrfeldolgozóipari és Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonú vállalkozás, amely jelenlegi formájában 1995. óta gyárt női lábbeliket, de vezetői és munkatársai évtizedek óta a hazai cipőipar szereplői és foglalkoztatottjai.

  Budapesti üzemükben kis szériás női cipők gyártásával foglalkoznak, Estrella illetve Comfortella védjegylajstromozott márkanevek alatt, saját tervezői háttér és modellezés alapján. Cipőik természetes bőr alapanyagokból készülnek, méretezésükben és lábra illőségükben teljes mértékben megfelelnek a hazai igényeknek. A modelleket puha haránt emeléssel is kivitelezik. amely fokozza a női lábak kényelemérzetét.

 • Flexx
 • Cumbia

  A Spanyolországból származó Cumbia nyári lábbelik kizárólag nőknek készülnek, alapanyaguk természetes bőr. Amellett, hogy színesek és divatosak, nagyon kényelmesek is. Letisztult, egyszerűbb modelljeihez nagyon könnyű öltözködni, ,mert bármilyen ruhadarabhoz illik. Mintás szandáljai pedig önmagukban is csodásak, akár egy egyszerűbb szettet is feldobnak.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 210
Mutat 1 - 15 / 210

Női cipő márkák

Gyártók