Márkák 13 márka

Mutat 1 - 13 / 13
 • Caprice

  A márka ötvözi az aktuális divatirányzatot a páratlan kényelemmel. A "divat és wellness" mostantól együtt jár a cipőikkel. A lábbelik kizárólag magas minőségű bőrből készülnek. Ezen tulajdonságok végett Európa szerte az egyik legkedveltebb női cipőmárka.

  0 termék

 • Cumbia

  A Spanyolországból származó Cumbia nyári lábbelik kizárólag nőknek készülnek, alapanyaguk természetes bőr. Amellett, hogy színesek és divatosak, nagyon kényelmesek is. Letisztult, egyszerűbb modelljeihez nagyon könnyű öltözködni, ,mert bármilyen ruhadarabhoz illik. Mintás szandáljai pedig önmagukban is csodásak, akár egy egyszerűbb szettet is feldobnak.

  0 termék

 • Estrella

  Az S&E Bőrfeldolgozóipari és Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonú vállalkozás, amely jelenlegi formájában 1995. óta gyárt női lábbeliket, de vezetői és munkatársai évtizedek óta a hazai cipőipar szereplői és foglalkoztatottjai.

  0 termék

 • Flex & Go

  A Flex&Go Portugália egyik legismertebb cipőmárkája. 1998-ban történő megalakulásuk óta sikerült olyan női lábbelit létrehozniuk, aminek kiemelkedő funkciója a kényelem és a minőség! Speciális szakembergárdájuknak és az innovatív technikájuknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek, fejlesztenek.

  0 termék

 • Imac

  Az Imac márka legfőbb erőssége a magas minőségű olasz bőr használatában és a légiesen könnyű poliuretán talpszerkezetben rejlik! A mindennapi kényelem elérése érdekében úgy alakították ki a modelleket, hogy azok kövessék a lábfej mozgását.

  0 termék

 • Lepi

  Új, nemrégiben bevezetett gyermekcipő márkánk! :)

  Kizárólag természetes bőrből készülnek, Olaszországban. Gondosan megtervezett, divatos cipőiket kézzel készítik, melynek előkészületeit a szülőkkel való kommunikálás és visszajelzések előznek meg. Folyamatosan megújuló technológiával dolgoznak, hogy a gyermeki lábak egészségének és kényelmének megőrzését elősegítsék. 

  A cipőkben lévő talpbetét kivehető, ami segíti a megfelelő méretet megtalálni a gyermek számára, valamint a gyermek saját talpbetétjét is a helyére rakhatja! Ezen felül a Lepi talpbetét magas komfortérzetet biztosít :)

  0 termék

 • Marco Tozzi

  0 termék

 • Richter-Siesta

  A Richter Ferdinand Gmbh 1893 óta foglalkozik gyermekcipők gyártásával. Azóta világszerte kaphatóak a sikeres osztrák Richter cipők.

  687 termék

  termék megtekintése
 • Rieker

  A márka alapítása és fejlődése

  A Rieker vállalatot 1874-ben alapította Heinrich Rieker és üzlettársa Tuttlingen városkában. Kezdetben a gyár 600 embert foglalkoztatott. A cég azóta folyamatosan működik és fejlődik. A cég vezetése jelenleg is a Rieker család kezében van. Az eltelt időben a Rieker márka Németország legjelentősebb cipőgyártó cégei közé tartozott. Az éves cipőtermelés megközelíti a 25 millió párat. A gyártott cipők 5 kontinens 50 országában kerülnek eladásra, bár a meghatározó piacot továbbra is Európa jelenti.

  0 termék

 • S.Oliver

  Az s.Oliver márka a híres Wortmann-csoport tagja. 

  Szlogenjük: "Haladj a trenddel, ne csak kövesd!"

  0 termék

 • Szamos kölyök

  A Szamos Kft. az ország keleti csücskében, Csengerben található. 1990-ben alakult és folyamatosan fejlődik. A gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek.

  0 termék

 • Tamaris

  A Tamaris márka divatos kollekciói kitűnő ár-érték-arányukkal immár több mint 50 országban nyűgözik le a kereskedőket és fogyasztókat egyaránt. Nem csoda, hogy az egyik legismertebb női márkává nőtte ki magát.

  0 termék

 • the Flexx

  0 termék

Mutat 1 - 13 / 13

Kategóriák

Gyártók